Nieuws

Ik besloot zonet om vanaf vandaag dagelijks een kommetje innerlijke kracht te schenken aan mensen die zich onthouden van een verslaving.
Tijdens deze vreemde Corona periode waar regelmaat flink door elkaar wordt geschud is het voor velen extra moeilijk om neen te zeggen tegen het product waar ze verslaafd aan zijn.
Weet dat telefoons bestaan,...

Els is haar naam. Een vrouw met al vijf volwassen kinderen en al 26 jaar een abonnement op de Ekerse Theaterzaal. Het is de vrouw waar ik naast mocht zitten voor een dikke twee uur en een half voor de uitverkochte voorstelling van Stef Bos in diezelfde zaal waar Els haar abonnement heeft.

Als een twintiger danst en beweegt hij zich op het podium. Ik heb het tot op heden nog nooit kunnen laten om geen tickets te kopen voor een concert als hij naar België komt. Kijken en luisteren naar Herman doet een mens goed. Als je aan mensen vertelt dat je naar een concert van Herman Van Veen gaat, beginnen ze...

Het nieuwe boek van auteur Kobe Lecompte krijgt stilaan vorm. Binnenkort geven we meer informatie vrij. Nog even geduld!

Dat overkomt me nu wel vaker. Zeggen aan mijn vrouw dat ik het nagekeken heb. Dat het zeker open is. En dan staan we daar... Voor een gesloten deur op zondagochtend... Dan draait mijn vrouw met haar ogen en ik kijk dan naar de grond.

https://wimbackx.jouwweb.be/blog/356200_uitgelezen-babygehalte-brief-aan-kobe-lecompte?fbclid=IwAR2vjrZsPRNyOngPUM2jcLriFptZUWg9QavhgAikkxM7lNf9VvM0TeR-pdk